Betaalmethoden

Betaling:

De klant kan elk moment van de dag een bestelling doen. De klant kiest welke artikelen hij wenst te kopen, door het artikel toe te voegen in het winkelmandje. Zolang er niet afgerekend is kan de bestelling steeds gewijzigd worden. Er zullen verschillende betalingsmogelijkheden worden aangeboden, de klant is vrij te kiezen hoe hij wenst te betalen.  De klant kan de bestelling afronden door de bestelling alsook algemene voorwaarden te aanvaarden.

Na aankoop krijgt de klant direct een bevestigingsmail van zijn bestelling. Na bestelling gaat Maaike Volckaert direct aan de slag met het verzenden van de bestelling. Levering gebeurd zo snel mogelijk. Toch houden we rekening met een leveringsperiode van 2-5 werkdagen.

Een factuur wordt u standaard digitaal toegezonden.

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

  • IDeal
  • Bancontact
  • via overschrijving op rekeningnummer BE50 0018 9167 6418

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.